ONZE DIENSTEN

Koop Belgisch rijbewijs

Koop uw Belgische en Nederland coureur de licentie, hoe koop je Belgisch rijbewijs in de prefectuur, kopen uw Nederlandse rijbewijs in de prefectuur, kopen van een Europees rijbewijs, koop uw Polen rijbewijs online, kopen uw Belgische chauffeurs licentie.

      We hebben ontworpen een systeem waarborgen totale anonimiteit, toestaand u om te worden met een goede reputatie in het geval van controle, zodat u kunt veilig rijden en niets hebben te vrezen.

     We kunnen onze klanten hun Belgische rijbewijs in de prefectuur en rijden snel dankzij een versnelde rijbewijs kopen. Maar niets weerhoudt hen om deel te nemen in een paar uur rijden van lessen te krijgen van de vaardigheden, zodra zij hun chauffeurs krijgen vergunning van auto of motorfiets in de hand, het is niet verboden. Het is zo veel effectiever dat u de stress van het examen niet meer zullen ervaren.

We kunnen aanbevelen aan onze klanten goed rijden centra om hen heen, waar ze kunnen verwerven rijvaardigheid voor hun veiligheid na het kopen van hun stuurprogramma’s licentie.

Rijbewijs categorie A

Rijbewijs A1, A2, A, AM station motorrijwiel, hebt u drie soorten rijbewijs: A1, A2 AM of een licentie. Tweewielige bromfietsen (categorie L1e) waarvan constructie snelheid niet meer dan 45 km/h en waarvan de verschuiving is kleiner dan of gelijk aan 50 cm³.

Rijbewijs categorie B

Rijbewijs B1, B, BE en B96. De licentie B is de bekendste en meeste verkregen licentie, omdat het is degene die het mogelijk maakt het besturen van gewone auto's.

Rijbewijs categorie C

Rijbewijs C en C1 het rijbewijs C de meest gevraagde licentie door professionals is, omdat het mogelijk maakt om te rijden "trucks" of voertuigen bestemd voor het vervoer van dingen zelf (voor professioneel vervoer, echter, is het nu nodig is, in aanvulling op de C-vergunning, ook CQC goederen)

Rijbewijs categorie D

Bestuurder licentie D en D1 A rijbewijs D toelaat het besturen van motorvoertuigen voor het vervoer van personen met een aantal zetels groter is dan 9, waaronder die van de bestuurder (bus), maar alleen voor eigen gebruik.

PASPOORTEN

Wij bieden legitieme Belgische en Nederlandse biometrische paspoorten aan klanten in Europa en over de hele wereld. De behoeften van uw reizen zijn gegarandeerd met de paspoorten dat wij aan klanten bieden. We zijn altijd aan te raden door de klanten die we bedienen. De paspoorten die we bieden zijn geregistreerd in de database en is geldig op alle luchthavens in Europa en over de hele wereld.


In het geval van Belgische paspoorten, moet u eerst een stuk van identificatie voor het aanvragen van een paspoort tonen. We verwijzen naar dezelfde procedure als een aanvraag voor een identiteitsdocument die wij bieden kunnen om te verkrijgen van uw paspoort. Een paspoort is een onmisbaar document voor elke Belg willen verlaten van de EU en we zijn hier om het gemakkelijker maken voor onze klanten.

Klik hier om contact met ons op om te kopen uw Belgische rijbewijs